M: Molotovin cocktail

Directed by Minja Koski & Sami Sänpäkkilä
Cinematography and editing: Sami Sänpäkkilä
Script and production: Koski Minja
Lighting: Simo Saukkola, Markus Karekallas, Noora Vilamaa, Seppo Niskanen

Performers: Minja, Annika Hartikka, Meri-Tuuli Risberg, Mikael Saari, Esa-Matti Smolander, Markus Karekallas, Aleksi Kaufmann, Miikka Ahlman, Simo Saukkola, Seppo Niskanen, Elma Luukkonen, Maria Nissi, Saija Kivikangas, Sirpa Niskanen, Väinö Karhos, Nella Saario, Iida Aarikka, Mirja Leino, Lumi Indrelite, Topi Eskolainen, Akseli Matoniemi, Tiiu Tuominen, Minka Vilminko

Thank you: Teatteri Vanha Juko, Antti Haiko, Markus Karekallas, Lahden kaupunginteatteri, Antti Rautava, Pekka Enqvist, Pikkuteatteri, Joni Kallio, Lahden Seurakunta, Jani Mahkonen, Hollolan Seurakunta, Arja Auranen

https://m-official.fi

Scroll to top